Eerste editie Hap & Trap een succes!

Cock au Vin, osseworst, een ovenschotel met Reblochonkaas en een verse wrap. En natuurlijk nog een heerlijk toetje na. Dat alles geserveerd met een goed glas wijn of een biertje om te proosten met vrienden. Dat waren de ingrediënten van de eerste editie van Hap & Trap Haaren, georganiseerd door CV De Strûivenwèners.

Zondag 12 september fietsen, proefden, dronken en kletsten ruim honderd deelnemers bij vijf horecagelegenheden in Haaren: Reblochon, ‘t Gemak, Juffrouw Jopsen, Op Dreef en Herberg van Boxtel. Op alle locaties kregen de proevers een heerlijk gerecht voorgeschoteld. Tussen de bedrijven door werd er nog een stukje gefietst om weer wat calorieën te verbranden. Aan het einde van de rit kwamen alle deelnemers samen voor een grand dessert bij Herberg van Boxtel. Daar werd onder het genot van een drankje en allerlei zoetigheden nog tot in de late uurtjes nagepraat en bijgekletst.

Alle deelnemers spraken na afloop vol lof (geen witlof overigens) over de gerechten, de organisatie en de ambiance. Voor CV De Strûivenwèners voldoende om volgend jaar weer een nieuwe editie te houden.

Houdt de website/Facebook en het Haarens Klokje in de gaten voor de nieuwe datum! Hopelijk tot dan!