De stimuleringsprijs is voor: CV Gek Zat

De afgelopen twee dagen heeft de Raad van Elf, samen met enkele leden van de optochtcommissie, alle carnavalswagens met een bezoek vereerd. Er wordt flink gebouwd en we hebben veel mooie wagens voorbij zien komen. Voor de jeugd hebben we een stimuleringsprijs. Na wat wikken en wegen heeft de optochtcommissie CV Gek Zat de stimuleringsprijs … Lees meer..

Skôn echtpaar voor de Boerenbruiloft

Met carnaval nog een kleine week van ons vandaag gaan we eerste het Boerenbruidspaar van dit jaar ‘losschieten’ op vrijdag 17 februari. Zij trouwen vervolgens in het onecht op maandag 27 februari. Deze feesten zijn natuurlijk toegankelijk voor iedereen die het echtpaar een warm hart toe draagt. Maar wie gaan er dan trouwen? Awel, dat … Lees meer..

Haoren Draoit wir dûrrr

Na het gezellige feestje op de carnavalsdinsdagmiddag van afgelopen jaar, doen we het gewoon nog een keertje over! Maar omdat we dit jaar een kroeg minder te bezoeken hebben zijn de tijden van Haoren Draoit Dûrrr wat aangepast en hebben we de bewoners van Haarensteijn er ook bij betrokken. Daarom starten we dit jaar om … Lees meer..

We gaon ut es efkes aanders doen

Met dit clubke gaan we er dit jaar een mooie carnaval van maken! Wij hebben er zin in! Jullie ook? Zaterdag 25 februari gaan we van start met de Haarense optocht, de prijsuitreiking en natuurlijk het openingsbal in de Haarense horeca (zullen het toch drie cafés zijn? Of houden we het bij twee?) Zondag 26 … Lees meer..

Inschrijfformulieren carnavalsoptocht al online

Het nieuwe jaar is net begonnen. De kerstvakantie is echter nog niet afgelopen. Jullie zijn waarschijnlijk nog druk bezig met het bouwen, knutselen en schilderen van jullie carnavalswagens en loopgroepobjecten. Hoe nieuwsgierig we ook zijn, wij moeten nog even wachten tot eind februari om jullie creatie in volle glorie te mogen aanschouwen. Maar om jullie … Lees meer..

Optochtreglement Strûivendûrp 2017

  Lees hierbij alvast het reglement voor de deelnemers van de Carnavalsoptocht die wordt gehouden op Zaterdag 25 februari 2017 te Haaren De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijk voor schade en/of persoonlijk letsel dat door zichzelf of anderen wordt toegebracht aan derden. De organisatie en/of derden zullen aan hen   toegebrachte schade verhalen op de veroorzaker(s) … Lees meer..

CV de Durdouwers wint stimuleringsprijs

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Die regel geldt ook in de carnavalswereld. We zijn dan ook altijd blij als er nieuwe, jonge clubs ontstaan in Haaren. Om dat extra te promoten reiken we ieder jaar na het bezoeken van alle wagens de stimuleringsprijs uit aan een nieuwe carnavalsvereniging. Dit jaar ging deze prijs … Lees meer..