Winnaar Stimuleringsprijs gaat de wereld rond (in de blote kont)

De optochtjury van CV De Strûivenwèners heeft zaterdag de eerste prijs van het seizoen al uitgereikt. Jaarlijks wordt tijdens de wagenbouwbezoeken de Stimuleringsprijs uitgereikt aan een groep jonge bouwers. Dit jaar is de prijs gegaan naar: De Jeugd van Haaren!

Ietwat beduusd stonden de jonge leden van deze carnavalsclub in de bouwschuur toen een delegatie van CV De Strûivenwèners binnen kwam. Voor de tweede keer welteverstaan, want ze hadden mooi nieuws. De Stimuleringsprijs werd, met de bijbehorende Jaonus, aan De Jeugd van Haaren uitgereikt.

Tijdens de optocht van carnavalszaterdag 10 februari trekt de wagen van deze groep, waarvan de ouders misschien nog wel fanatieker zijn dan de jeugd zelf, door het dorp. Ze hebben het thema van de optocht als inspiratie gebruikt, want ze gaan de wereld rond… in hun blote kont! Dan is het te hopen dat het zonnetje schijnt, anders kan het nog wel eens koud uitpakken.

Gefeliciteerd met deze mooie opsteker en tot volgende week!
Wie zich nog in wil schrijven voor de optocht: dat is nog mogelijk tot en met vrijdag 9 februari via www.destruivenweners.nl. De inschrijfformulieren zijn te vinden onder het kopje ‘Activiteiten’. Tot volgende week!