Versier je raam met Jaonus!

Daar zijn ze dan eindelijk! Samen met PartofTom hebben we de enige echte I luv Strûivendurp raomstickers ontwikkeld! Ideaal om je huis net dat beetje extra te geven tijdens deze verder saaie carnavalsdagen.

Wat moeten die dan kosten, horen wij u denken? Awel, ze komen in 3 verschillende formaten. Te weten:

25 cm breed: 2,50 euro per stuk

50 cm breed: 4 euro per stuk

70 cm breed: 5 euro per stuk

En als dat nog niet genoeg is, hebben we om het allemaal een beetje mooi af te toppen ook nog een mooie groen-witte versierstrook voor op je raam (zie helemaal onderaan). Deze is 15 bij 125 cm en kost slechts 6 euro!

Hebben? Dat snappen we! Geef je bestelling (formaten en aantallen) door via info@destruivenweners.nl. Betalen gaat heel gemakkelijk, want we sturen je gewoon een Tikkie. Geef daarom bij je bestelling ook even je telefoonnummer door. De stickers zijn af te halen aan de Burg. de Ruijterstraat 36 (niet te missen met al het groen-wit voor de deur!)

Extra info: de stickers zijn zo gemaakt dat ze geen plaksporen achterlaten op uw ruiten. Je plakt ze gemakkelijk aan de buitenkant op je raam (of autoruit). Als je voorzichtig bent, kun je de stickers zelfs nog volgend jaar gebruiken. Heb je nog meer vragen? Laat het ons dan weten via de mail!