We gaon ut es efkes aanders doen

Met dit clubke gaan we er dit jaar een mooie carnaval van maken! Wij hebben er zin in! Jullie ook?

Zaterdag 25 februari gaan we van start met de Haarense optocht, de prijsuitreiking en natuurlijk het openingsbal in de Haarense horeca (zullen het toch drie cafés zijn? Of houden we het bij twee?)

Zondag 26 februari starten we natuurlijk met de carnavalsmis. Vorig jaar stond er zomaar ineens een paard in de gang dus wie weet hoe het dit jaar zal gaan!
Daarna rijden we mee in de Oisterwijkse optocht. Daarvoor hebben we een leuke verrassing in petto, dus komt dat zien.

Maandag 27 februari staat de Boerenbruiloft weer op het programma. Wie het dit jaar zijn geworden horen jullie binnenkort via deze website. Het programma wordt bekend gemaakt in de Strûivenkrant. Hou deze in de gaten! Tevens brengen we vandaag een bezoek aan Cello.

Dinsdag 28 februari, de laatste dag alweer. We gaan op bezoek bij de oudere generatie en starten daarna met het gezellige Haoren Draoit Dûrrrr, met dit jaar een optreden van de Dorini’s en muziek van Feestdj Jerik (bekend van onder meer De Michel en Silva Ducis in Den Bosch).
In de avond sluiten we het kindercarnaval af op het plein met de verbranding van onze Jaonus. Daarna gaan we nog even gezellig de kroeg in om af te tellen tot 00.00 uur. Hierna gooien ook wij de pannen erop en kunnen we onze roes uit gaan slapen.

Kom het meemaken in ons gezellige Strûivendûrp, sluit je aan bij één van de activiteiten of kom eens proosten met onze raadsleden.

We gaon ut es efkes aanders doen!

Alaaf!

Prins Wèner de XXe en zijn Raad van Elf