Haoren Draoit wir dûrrr

Na het gezellige feestje op de carnavalsdinsdagmiddag van afgelopen jaar, doen we het gewoon nog een keertje over! Maar omdat we dit jaar een kroeg minder te bezoeken hebben zijn de tijden van Haoren Draoit Dûrrr wat aangepast en hebben we de bewoners van Haarensteijn er ook bij betrokken.

Daarom starten we dit jaar om 12.00 uur in het zorgcentrum waar we voor struif en snert zorgen. Iedereen die de oudjes ook een gezellige carnavalsmiddag wil laten beleven is welkom om hier bij aan te sluiten.

Om 14.00 uur gaan we door naar Den Domp (das maar een klein stukje 🙂 ), waar het feest wat opgevoerd wordt met Feestdj Jerik. We gebruiken hiervoor de opstelling van Generation zodat de zaal wat kleiner en knusser wordt.

De laatste halte van de middag doen we vanaf 16.00 uur aan in café De Michel. Ook daar is Feestdj Jerik te gast en hebben we een optreden van de Dorini’s. Met hun carnavalshits als ‘He, da’s lekker’ en ‘De nonnen van het zuiden’ maken ze er een mooi hosfestijn van.

Om 18.00 uur is Haoren Draoit Dûrrr weer ten einde, maar uiteraard gaat het feest in De Michel nog wel even door. Dus wie het niet kan laten gaat door tot het gaatje!

Samen maken we er op de laatste carnavalsdag nog even een mooi feestje van.

Tot carnaval!