Thema carnaval 2024 in Strûivendûrp bekend!

Aloha strûiven en strûivinnen! Verrassing! Maak je klaar voor een reis rond de wereld tijdens carnaval 2024 in Strûivendûrp!

Tijdens deze reis rond de wereld laten we de wereld zien wat Strûivendûrp te bieden heeft, of andersom. Jullie kijken maar welke draai je er aan weet te geven.

Doe mee in de optocht als oude EgyptenHaaren, trek een bieramide door de Piet Heestersstraat en dans een Egyptische volksdans voor de vele toeschouwers.

Kleed je eigen plekje aan als Zuip-Afrikanen in de Haarense feesttent op het plein, waar de grootste carnavalsartiesten ook dit jaar weer op het podium verschijnen.

Óf verzin een andere manier om jullie groep te presenteren tijdens het mooiste feest van het jaar! Aan creativiteit geen gebrek, wij vertrouwen op jullie!

Winnaar carnaval 2024

De komende tijd maken we een aantal onderdelen aan jullie bekend. Hiermee kunnen jullie als groep punten verzamelen tijdens carnaval. Op maandagavond wordt de winnende groep van carnaval 2024 bekend gemaakt in de Strûiventent!

Is jouw groep het leukste verkleed? Maakten jullie elke dag weer de meeste sfeer en hadden de creatievelingen van de groep zich volledig los gelaten op een eigen biertafel? Dan is de kans groot dat jullie je op het podium mogen melden voor de grote beker én eeuwige roem!

Binnenkort meer, dus houd alle social mediakanalen in de gaten!

Alaaf!