De eerste editie van: Hap & Trap

Haaren, een bourgondisch dorp met een rijke traditie aan gezellige activiteiten.

Zowel vroeger als nu hebben we vele horecagelegenheden die ieder op hun eigen wijze het lekkerste naar boven halen en dit graag met u willen delen. Ook wij van CV De Strûivenwèners houden van gezelligheid en het goede bourgondische leven.

En wat gebeurt er als je bovenstaande ingrediënten samenbrengt. Dan ontstaat de eerste editie van:
Hap & Trap Haaren!

Wat gaan we doen?

We houden een smakelijke dag op zondag 12 september. Vanaf 16.00 uur wordt u verwacht op de fiets bij een van de 5 deelnemende horecagelegenheden. U start op een vooraf aangegeven locatie en krijgt een routekaart en tijdschema mee. Bij alle 5 de locaties krijgt u een geweldig gerecht en een lekker drankje. Kortom ‘sportiviteit’ gecombineerd met een natje en een droogje. Tevens is er volop tijd om gezellig een praatje te maken met alle andere deelnemers. Er worden 4 groepen samengesteld van maximaal 50 personen.

Samenvattend:

– U ontvangt na inschrijving via onderstaand formulier een bevestigingsmail en na de betaling uw definitieve inschrijving (per inschrijving max. 4 personen).

– U krijgt 4 heerlijke gerechten bij restaurant Reblochon, dinercafé Juffrouw Jopsen, Herberg van Boxtel en Op Dreef. Wat? Dat is nog een verrassing. Om die reden kunnen we ook geen rekeninghouden met individuele dieetwensen.

– Op de 5e locatie bij ’t Gemak, komen we allen bijeen voor een grand dessert en gelegenheid om de avond verder door te brengen.

– U krijgt 4 consumptiemunten (extra munten zijn verkrijgbaar tegen betaling van € 2,50 per munt).

– Kosten: € 49,95 per deelnemer, een deel van dit bedrag is voor de deelnemende horeca en tevens ondersteund u CV De Strûivenwèners die jaarlijks diverse carnavalsactiviteiten organiseert voor de Haarense gemeenschap.

– We starten exact om 16.00 uur, graag 15 minuten voor aanvang aanwezig. Dit in verband met het uitdelen van de deelnemerskaarten en consumptiemunten.

Bedankt voor uw belangstelling en nu vlug inschrijven want er zijn slechts 200 plaatsen beschikbaar.

Aanmelden kan heel eenvoudig door het formulier in te vullen en op verzenden te klikken. Invullen kan via:

https://destruivenweners.nl/hap-trap/

Let op!: De bevestiging van je inschrijving met de informatie verschijnt na het verzenden direct op deze pagina!