Carnaval 2023 is in aantocht….belangrijke data

Twee jaar hebben we het zonder optocht moeten stellen in ons Strûivendûrp, maar in 2023 gaan we er weer helemaal voor. De voorbereidingen zijn in volle gang. De eerste inschrijvingen zijn binnengekomen tijdens de Early Birds inschrijving op 11 november.

In de aanloop naar de optocht, op zaterdag 18 februari 2023, zijn de volgende data balangrijk om in je agenda te zetten als je wil deelnemen aan de optocht.

Informatieavond, woensdag 14 december, 20.00 uur, Den Domp

Tijdens deze avond praten we je bij over:

  • Route
  • Afstemming en samenwerking met Struivenbal
  • Geluidsmaatregelen
  • Aanvragen van een ontheffing voor vervoer van personen
  • Prijzen en prijzengeld
  • Inschrijfgeld

Dit is de eerste optocht sinds we onderdeel zijn van de gemeente Oisterwijk. Er zijn dan ook een aantal zaken anders dan voorheen in de gemeente Haaren. Het is verstandig om de avond bij te wonen. We zitten die avond in de bovenzaal van Den Domp. Voor koffie en thee en een borrel naderhand wordt gezorgd.

Inschrijven, zaterdag 7 januari, 10-12 uur, Den Domp

Voor loopgroepen (volwassenen en kinderen), jeugdwagens en wagens volwassenen is het inschrijfmoment op deze zaterdag. Vooraf kun je het optochtreglement en het inschrijfformulier downloaden vanaf onze website: www.destruivenweners.nl. Let op: voor loopgroepen en wagens zijn verschillende inschrijfformulieren aanwezig. Het is fijn als het inschrijfformulier volledig is ingevuld en ondertekend. Op de dag zelf graag het inschrijfgeld contant en gepast meenemen.

Wagenbouwbezoek, 11 en 12 februari

Zoals te doen gebruikelijk gaat de commissie en leden van de Raad van Elf op wagenbouwbezoek, voorzien van overheerlijke snert om de bouwers op te warmen in de winterse kou van de bouwplaats.

Voor vragen kun je altijd een mail sturen naar info@destruivenweners.nl, de vragen komen dan bij ons als optochtcommissie terecht.

Met vriendelijke groet,

Optochtcommissie Strûivendurp

TWIJFEL NIET TE LANG EN DOE MEE!!

Dan hebben we weer een optocht zoals we dat gewend zijn in Strûivendurp