Skôn echtpaar voor de Boerenbruiloft

Met carnaval nog een kleine week van ons vandaag gaan we eerste het Boerenbruidspaar van dit jaar ‘losschieten’ op vrijdag 17 februari. Zij trouwen vervolgens in het onecht op maandag 27 februari.

Deze feesten zijn natuurlijk toegankelijk voor iedereen die het echtpaar een warm hart toe draagt.

Maar wie gaan er dan trouwen? Awel, dat zal ik u vertellen. Dit jaar treden in het 24-uurs huwelijksbootje:

Frank van Gerrit van Riek van Eindhoven uit Indegat & Arnolda van Mientje en Jos munne veter is los.

Wie?

Frank van Eindhoven en Anja de Kort (die van d’n Sjuul 😉 )

Ah die, en waar is dat allemaal te doen?

Nou, het losschieten vindt morgen, vrijdag 17 februari plaats in café De Michel. Rond de klok van kwart voor 8 trekken we wat carbid uit de schuur en een melkbus en schieten we er even flink op los. Dit alles onder het genot van een drankje en een brandewijn met suiker (voor de liefhebbers). Daarna gaan we het heugelijke feit nog even vieren tot in de late uurtjes.

Tijdens carnaval treedt het echtpaar in het onecht in het huwelijk. Daarvoor verzamelen de vrouwen zich om 10.00 uur in het vrouwencafé (De Michel) en de mannen verzamelen zich in Gemeenschapshuis Den Domp.

De bruidegom en zijn gevolg vertrekken vervolgens om 11.15 uur naar het vrouwencafé alwaar we nog een kleine borrel drinken.

Vervolgens gaat de hele club weer richting Den Domp. Daar wordt om 12.30 uur het huwelijk voltrokken door Prins Wéner de XXe. Dit is altijd een leuk spektakel om te zien, dus kom zeker even een kijkje nemen!

Na het huwelijk volgt natuurlijk de receptie met een feestmiddag. Die begint om 14.00 uur in café De Michel. Ook hier is iedereen weer welkom om te proosten op het nieuwe paar.

Het beloven kortom 2 mooie feestjes te worden. We zien jullie tijdens de Boerenbruiloft!