Nieuw: Haoren Draoit Dûrrrr!

Carnavalsdinsdag in Haaren. Veel jongere groepen zijn met hun wagen naar feesten in Helvoirt, Berkel-Enschot of nog verder weg. Voor wie geen carnavalswagen (meer) heeft of geen zin heeft om het dorp uit te gaan is er niet veel te doen.

Daar willen wij (Openbaar Karnaval Haaren en De Strûivenwèners) verandering in brengen en komen daarom met een oud concept in een nieuw jasje onder de naam: Haoren Draoit Dûrrr!

Wat gaan we doen?
Dweilen, maar dan gezellig in Haaren. De diverse horecazaken in ons dorp zijn ook overdag erg gezellig en dat gaan we meemaken!

We beginnen met een lekkere opwarmer in Den Domp van 12.00 tot 14.00 uur. Daarna gaan we met z’n allen naar Den Bartel waar we ook 2 uurtjes flink gas gaan geven. Als afsluiter gaan we aftanken bij De Michel. Dit alles onder begeleiding van DJ Paul XXL en zanger Arjon, bekend van o.a. zijn optreden op Rebellion dit jaar.
Om 18.00 uur gooien we er de pannen op. Wie wil kan carnaval nog mee af komen sluiten op het plein voor de kerk met de verbranding van onze mascotte.

Wil je carnaval op dinsdag nog gezellig afsluiten? Maar heb je geen zin om tot laat in de kroeg te staan? Sluit je dan aan bij Haoren Draoit Dûrrr!

We zien je daar! (of eerder natuurlijk 😉 )