‘Killerclown’ ook gespot in Haaren

oIMG_9511

HAAREN – Na Oss en Almere duiken ook in Haaren de eerste berichten op van een zogenaamde killer clown. De politie adviseert om deze ‘nar’ niet te benaderen, maar direct de 0611 te bellen. De autoriteiten pakken de kwestie zeer hoog op.

De clown werd begin van dit jaar al gesignaleerd in het dorp en ook toen kwamen er diverse meldingen binnen. Echter na vier dagen stagneerden deze weer en werd het dossier ter zijde gelegd.

“Nu lijkt het erop alsof deze clown aan wil haken bij de hype die is overgewaaid vanuit Amerika”, aldus de Haarense wijkagent Huub van Essen. “Het grote verschil is dat hij of zij niet met een scherp wapen zoals een mes of bijl rond loopt maar met een soort stok vol bellen en gekleurde linten. Ook heeft hij niemand laten schrikken maar probeert hij bij iedereen flessen bier aan de man te brengen.”

De politie voert de komende dagen extra (blaas)controles uit in het dorp.

Daarnaast vraagt de politie aandacht voor de prinsverkiezing van de Strûivenwèners op vrijdag 11 november in café De Michel. Iedereen is welkom om samen het nieuwe carnavalsjaar in te luiden. Aanvang: 20.00 uur.