Inschrijven Hap & Trap 2022

Haaren, een bourgondisch dorp met een rijke traditie aan gezellige activiteiten.

Zowel vroeger als nu hebben we vele horecagelegenheden die ieder op hun eigen wijze het lekkerste naar boven halen en dit graag met u willen delen. Ook wij van CV De Strûivenwèners houden van gezelligheid en het goede bourgondische leven.

Na de eerste succesvolle en zeer gezellige editie van Hap & Trap Haaren, gaan we in september op herhaling. Dit keer met enkele nieuwe horecaondernemers!

Wat gaan we doen?

We houden een smakelijke dag op zondag 18 september. Vanaf 15.00 uur wordt u verwacht op de fiets bij een van de 5 deelnemende horecagelegenheden. U start op een vooraf aangegeven locatie en krijgt een routekaart en tijdschema mee. Bij alle 5 de locaties krijgt u een geweldig gerecht en een lekker drankje. Kortom ‘sportiviteit’ gecombineerd met een natje en een droogje. Tevens is er volop tijd om gezellig een praatje te maken met alle andere deelnemers. Er worden 4 groepen samengesteld van maximaal 50 personen.

Samenvattend:

– U ontvangt na inschrijving via onderstaand formulier een bevestigingsmail en na de betaling uw definitieve inschrijving (per inschrijving max. 4 personen).

– U krijgt 4 heerlijke gerechten bij Op Dreef Proeven & Proosten, ‘t Gemak, Pannenkoekenhuis Belveren en D’n Brekel. Wat? Dat is nog een verrassing. Om die reden kunnen we ook geen rekeninghouden met individuele dieetwensen.

– Bij iedere locatie krijgen de deelnemers een drankje aangeboden. Eventuele extra dorstlessers zijn voor eigen rekening.

– Op de 5e locatie bij Herberg van Boxtel, komen we allen bijeen voor een grand dessert en gelegenheid om de avond verder door te brengen.

– Kosten: € 49,95 per deelnemer, een deel van dit bedrag is voor de deelnemende horeca en tevens ondersteund u CV De Strûivenwèners die jaarlijks diverse carnavalsactiviteiten organiseert voor de Haarense gemeenschap.

– We starten exact om 15.00 uur, graag 15 minuten voor aanvang aanwezig. Dit in verband met het uitdelen van de deelnemerskaarten en consumptiemunten.

Bedankt voor uw belangstelling en nu vlug inschrijven want er zijn slechts 200 plaatsen beschikbaar.

Aanmelden kan heel eenvoudig door het onderstaande formulier in te vullen en op verstuur te klikken.