De Haorense Nar: John van der Linden

Wanneer ging bij jou het licht branden?

Bij mij ging het licht branden  toen ik geboren werd, dus dat was op 08-04-1970,dus ben ik 48 jaar oud/jong.

Wat is de functie binnen de raad  van elf?

Mijn functie is de lollige NAR uithangen, hoe gekker hoe beter, mooi geschminkt en kleurig gekleed zijn. En ik zit in de organisatie  van de Boerenbruiloft,wat elk jaar een grote uitdaging is. En ook zit ik in de wagenbouwcommissie waar ook elk jaar de handjes moeten wapperen.

Wat doe ik in het dagelijkse leven?

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam  bij de gemeente Vught bij de B.O.R. hard en werken en sober leven.
Daarnaast werk ik als hovenier en alle voorkomende werkzaamheden  die bij de buitendienst horen.

Als je een dag prins mocht zijn,wat zou je dan doen?

Dan zou ik gaan knallen! Steek op, veren in de lucht en de beentjes van de vloer en laten zien in Haaren hoe je carnaval moet vieren. Dus gas op die lollie, niet nadenken gewoon doen.

Wat  is jouw carnavals hoogtepunt?

Als ik mijn narrenpakse weer uit de kast trek, mijn mooie gekleurde schoenen aan doe en mijn gezicht weer kleurrijk laten schminken en natuurlijk niet te vergeten mijn narrenstok in de lucht. En ‘s avonds m’n narrenmenu eten: brood met suiker en een glas cola. Daarna kan ik weer feesten, hossen, springen  in ons mooie Struivendurp.

Wat maakt carnaval in Haaren voor jou bijzonder?

Omdat er in Haaren carnaval gevierd word zoals het hoort, met veel leut en plezier. Onze mooie optocht die elk jaar maar groeit. Dat we elk jaar een volledige raad hebben met alles erop en eraan en ook zijn we trots op onze andere raden in Haaren: de Bartelkwartels, de jeugdraad en de cello raad.

Wat is je favoriete carnavals kraker?

Sex met die kale, naar voren naar achteren en Joost.

Wat is je geheime talent?

Het Nar spelen. Mooi geschminkt en de hele dag een grote lach op me gezicht te hebben, de kinderen te vermaken, iedereen te laten dansen en de polonaise te laten lopen. Ik denk dat dat mijn talent is met carnaval. En op zijn tijd een lekker narrenbiertje te drinken. PROOST.